5 & 6 september 2015: 11e Sambafestival Nijmegen!


Op 5 & 6 september 2015 vindt de 11e editie van het Sambafestival Nijmegen plaats! Net als vorig jaar zullen er op de zaterdag workshops gegeven worden en zijn er op de zondag optredens in de binnenstad van Nijmegen.
Op dit moment wordt deze website aangepast, we verwachten in de eerste helft van mei te kunnen starten met het verkopen van tickets voor zaterdag 5 september en het aanmelden van groepen voor zondag 6 september. Als je op de hoogte gehouden wilt worden, volg dan onze (nieuwe) Facebookpagina of kijk geregeld op onze website.
Als je vragen hebt, stuur ons een mail!

At September 5th and 6th 2015 the 11th Nijmegen Samba Festival will be held! Like last year there will be lessons at Saturday and performances in the city centre of Nijmegen at Sunday.
At this moment this website is under construction, we expect that in the first half of May we can start selling tickets for Saturday September 5th and groups can registrate to participate at Sunday September 6th. If you want to be kept informed, please like our (new) Facebook page or just come around this website now and then.
If you have any questions, please send us an email!Copyright © 2015 Sambafestival Nijmegen. Realisatie: Sander Hermsen